2014-03-17

Ambasadorul Danemarcei, în vizită la Scoala "Ioan Voda cel Viteaz"Slobozia- Ciorasti

  Michael Sternberg a mers la Şcoala  Slobozia Ciorăşti.Premium Porc a donat 8 calculatoare acestei comune în care îşi desfăşoară activitatea.“Noi nu am adus flori şi mărţişoare, am adus calculatoare!”, a spus ambasadorul danez."Eu însumi am doi copii şi ştiu ce înseamnă să ai acces la educaţie, să ai acces la opţiuni şi la oportunităţi.",  directorul general al Premium Porc, Kim Ostergaard.

Elevii din Slobozia Ciorăşti au pregătit un scurt spectacol.

           Oaspeţii au fost primiţi cu paine şi sare de copii, gest care l-a impresionat pe ambasadorul Danemarcei. “Avem o vreme de primăvară. Noi nu am adus doamnelor flori şi mărţişoare, am adus opt calculatoare".

           Ambasadorul Danemarcei a fost “ajutat” de o fetiţă să taie panglica la şcoala gimnazială “Ioan Voda cel Viteaz” din Slobozia Ciorăşti.

             Calculatoarele donate de Premium Porc sunt deja utilizate de elevii şcolii noastre.

          O donație de opt calculatoare și monitoare a primit Școala „Ioan Vodă cel Viteaz“ din Slobozia Ciorăști. Unitatea de învățământ a fost vizitată de delegația daneză, iar elevii au pregătit un program artistic deosebit pentru invitați. Alături de tradiționalele dansuri și cântece populare, elevii de la Slobozia Ciorăști au realizat o mică scenetă după povestea „Fetița cu chibrituri“ dar și un dans tradițional danez. Primarul comunei, Elena Gîrneață, a subliniat că nu este prima donație făcută de Premium Porc pentru comunitata locală. „Dintr-o zi normală a devenit o zi a bucuriei deoarece prin bunăvoinţa domnului ambasador şi a colaboratorilor de la Premium Porc, au dăruit şcolii noastre opt calculatoare pentru laboratorul de IT. Ne bucurăm din suflet pentru că ne-aţi fost alături. Au mai fost şi în alte rânduri realizate multe lucruri de binefacere, cadouri date copiilor de Crăciun, materiale sportive, dulapuri, multe altele“, a afirmat primarul Elena Gîrneață.
    Vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Cel Mare a felicitat compania Premium Porc pentru sprijinul acordat comunităților locale și atenția acordată educației tinerei generații, viitorului județului Vrancea.„Sunt bucuros pentru că se ocupă de viitorul tinerei generaţii, de viitorul tinerilor din Vrancea. Vă mulţumesc în numele conducerii Consiliului Judeţean pentru ceea ce faceţi pentru cetăţenii din judeţ şi pentru viitorul acestei comunităţi“, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Cel Mare. 

http://www.ziaruldevrancea.ro/economic/1588801494-video-ambasadorul-danemarcei-a-vizitat-scolile-unde-premium-porc-a-donat-calculatoare.html

http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-ambasadorul-danemarcei-in-vizita-la-scolile-care-au-primit-dona-ii-de-la-premium-porc_2_159678.html

Niciun comentariu: