2014-11-29

Provocarea Premium Porc Grup!

         

             Te-ai plictisit de toceală ?

       Descoperă cu noi lecția virtuală !           Provocarea "Generatia Viitorului" este lansata  de catre compania "Premium Porc Grup", companie care prin interesul sau in ceea ce priveste calitatea educatiei din sistemul de invatamant, in special cel din Judetul Vrancea a lansat o noua provocare catre scolile din municiupul Focsani dar si catre scolile din judet!


         Tema concursului: elevii și profesorul coordonator vor gândi proiectul și vor încerca să îl imagineze fizic, urmărind să scoată în evidență modalitățile practice prin care laboratorul de informatică devine instrument didactic și duce la dezvoltarea personală și profesională a elevului.

       Cum va fi realizat proiectul: Participanţii au posibilitatea alegerii modalității prin care pot convinge juriul că proiectul lor este cel mai bun, valorificându-și cunoștințele deprinse în școală și creativitatea muncii în echipă. Se va realiza, doar în echipă, unul dintre următoarele produse didactice: o machetă; o piesă de teatru; o pictură; o aplicație mobil/soft PC etc.


        Asadar scoala noastra  la initiativa doamnei profesoare Avram Gicuta impreuna cu celelalte cadre didactice ale scolii au hotarat sa formeze o echipa care sa demonstreze ca viitorul scolii romanesti tinde sa se orienteze cu precadere catre mediul online care contribuie la imbunatatirea calitatii din sistemul de invatamant.Echipa scolii noastre a hotarat sa demonstreze ca orele traditionale pot fi inlocuite cu usurinta de mediul online, ore care pot fi mai interactive si care pot capta cu usurinta interesul elevilor prin introducerea acestora in lumea virtuala, lucru care contribuie la dezvoltarea capacitatilor intelectuale ale elevilor!Prezentarea proiectelor se va face de către echipa de elevi și de profesorul coordonator în data de 2 decembrie 2014. Jurizarea proiectelor va avea loc în perioada 2-5 decembrie 2014, iar comisia de jurizare va fi formată din reprezentanții companiei Premium Porc Group, ai ISJ Vrancea și ai altor instituții publice. Jurizarea va lua în calcul:
Munca în echipă (2 puncte);
Creativitatea proiectului (2 puncte);
Originalitatea proiectului (2 puncte);
Modul în care va fi realizată prezentarea (3 puncte);
Modalitatea de punere în valoare a echipei, în cadrul prezentării (1 punct)

Va asteptam marti, 2 decembrie 2014 la Ateneul Popular “Maior Gh. Pastia” din municipiul Focsani, cu incepere de la ora 13.00 pentru a ne sustine si pentru a demonstra juriului ca scoala noastra merita sa castige bursa acordata de "Premium Porc Grup" prin dotarea scolii cu un laborator IT complet utilat!

Niciun comentariu: